Inspiring shopping

Smiles Bags si Amelie Suri au lansat un nou concept in Romania, de shopping la birou: Inspiring Shopping! Noul concept aduce designerii romani in companii, pentru a inspira participantii cu povestile lor de viata si, in acelasi timp, pentru a-i incanta cu posibilitatea de a face shopping la birou - si nu este vorba de ecommerce!

Cele care au initiat noul concept de evenimente corporate sunt antreprenoarele brandurilor Smiles Bags si Amelie Suri, foste corporatiste. Inspiring Shopping va aduce chiar in biroul dumneavoastra produsele designerilor Smiles Bags si Amelie Suri, impreuna cu povestile din spatele brandurilor lor.

"Amandoua am fost timp de zece ani active in mediul corporate, bucurandu-ne de o cariera de succes care a culminat cu finalizarea unui MBA. Cand ai o asemenea pozitie, toata lumea te respecta, macar din precautie", declara Oana Vaideanu - Smiles Bags.

Aceste evenimente se adreseaza firmelor in care predomina numarul femeilor angajate! Traind intr-o epoca a vitezei, tot mai multe persoane ajung sa faca diferite cumparaturi in timpul programului, prin intermediul shoppingului online. Doar ca de data aceasta vorbim despre un shopping real, cu posibilitatea de a vedea si incerca produsele. In plus, toate cumparatoarele se vor bucura de reduceri si oferte speciale!

Sondaje recente arata ca aceasta este una dintre tendintele cele mai recente in tot mai multe firme, peste tot in lume. Iar cei mai mari retaileri acorda din ce in ce mai multa atentie acestei noi categorii de angajati - office shoppers. Astfel, o zi precum Cyber Monday poate deveni startul ideal al fiecarei noi saptamani de munca, iar angajatorii care aduc zambete pe fata angajatilor lor sunt cei care se fac remarcati in cel mai pozitiv mod.

"Ideea acestor intalniri originale a pornit de la invitatia doamnei Anca Sucala, managing partner al companiei Rödl & Partner, de a prezenta brandurile Smiles Bags si Amelie Suri cu ocazia zilei de 1 Martie, in cadrul unui moment festiv", spune Roxana Tudor - Amelie Suri.

Primul eveniment Inspiring Shopping a avut loc la sediul firmei Rödl & Partner din Bucuresti si a fost o poveste inspirationala pentru participantele care au descoperit parcursul extraordinar a doua corporatiste ce au ajuns antreprenoare.

Produsele Smiles Bags si Amelie Suri prezentate in cadrul evenimentului au fost surpriza perfecta de 1 Martie, iar participantele s-au putut bucura de o zi de shopping cu reduceri la birou, cu incurajarea si aprobarea sefei! Momentul dulce si prosecco-ul au asigurat o pauza binevenita. Totul s-a incheiat cu o tombola la care participantele au putut castiga produse marca Smiles Bags si Amelie Suri.
 
Despre:
Smiles Bags este o companie infiintata in anul 2015. Brandul se concentreaza pe productia de genti si accesorii din piele. Produsele Smiles Bags pot fi gasite pe site-ul www.smiles-bags.com si in Molecule F Concept Store din Promenada Mall.
Amelie Suri este un fashion boutique de creatie si design vestimentar pentru femei, infiintat in anul 2013. Produsele Amelie Suri sunt disponibile pe site-ul www.ameliesuri.com.