Smiles Bags at #thedandyrun

Când am primit propunerea să participăm ca și partener la eveniment, m-am bucurat că am ocazia să pătrund într-o lume încă necunoscută mie, comunitatea bărbaților cu stil.  Am avut ocazia să cunosc oameni speciali, pasionați de vestimentație și cu un stil propriu bine definit, așa cum își descriu și organizatorii de la Stil masculin comunitatea: StilMasculin.ro te învaţă să te îmbraci adecvat personalităţii tale într-un mod informat şi neexagerat. Autorul acestui site pare că aduce uşoare nuanţe de revoltă la adresa unor reguli generalizate, lăsând, în schimb, loc pentru dezvoltarea unui stil personal care să reprezinte individualitatea în detrimentul spiritului de turmă.”

Cum se potrivește conceptul Smiles Bags în această comunitate? Ca o mănușă. Noi ne adresăm persoanelor care au un stil bine conturat și care adaptează trendurile, garderobei lor și nu invers.

Ce este The dandy run? The Dandy Run este o plimbare urbană cu bicicleta, dar nu ca orice plimabare, ci una cu stil! Dress codeul a fost recomandat dinainte de către organizatori: pantaloni de golf, jachete sau veste din tweed, pantofi, bluze vintage cu imprimeuri, cămăşi, fuste de cycling sau poate o capă sport, cravate sau eşarfe din mătase. Dar au fost încurajate şi costumele din stofă, pantalonii trei sferturi, papioanele şi beretele. Concursurile propuse dădeau și ele tonul potrivit evenimentului, premiile fiind acordate pentru: cea mai bună bicicletă vintage, cea mai bună mustață, cea mai frumoasă barbă, cel mai frumos imbrăcat bărbat și cel mai frumos îmbrăcată doamnă.

Am pedalat mult (bicicleta nu este mijlocul  meu preferat de transport, trebuie să recunosc), însă am observat că toată oboseala și nesiguranța a fost anulată de bucuria de a face parte dintr-un grup de oameni voioși dornici să se bucure de eveniment. Mulți și-au pregătit costumele și bicicletele dinainte, regăsind acea emoție din copilărie. Am claxonat pe traseu, am făcut cu mâna oamenilor fascinați de spectacol și am pozat cu bucrie în toate ipostzele.

M-a luat și pe mine valul și am uitat că sunt acolo să povestesc despre brandul nostru, așa cum mi se întâmplă de obicei când mă simt bine. Abia aștept următoarea ediție, care va avea loc la sfârșitul lui iunie!

Photocredits Visual Collector