Povestea din spatele poveștii

testBlogurile sunt niște confesiuni ale celor care le scriu. Eu, Oana, sunt cea care voi scrie pentru blogul Smiles Bags. Smiles Bags este afacerea mea și a lui Gaspar, soțul meu.

Prima noastră colecție se numește Lifetime Companion, pentru că gențile au un design gândit să țină o viață. Și dacă nu țin, le reparăm cu plăcere. Noi însă avem încredere.

Iubesc fiecare geantă din această colecție și am o relație personală cu ea. Nu aș vrea să vând nici una, pentru că toate sunt unice datorită pielii nefinisate pe care o folosim. Fiecare a fost lucrată cu multă atenție și după aceea verificată de noi, alintând fiecare bucată de piele, pentru că este o plăcere să o atingi. Mirosul pielii naturale este și el foarte deosebit, te duce imediat cu gândul la artizani și meșteșugari. Le-am dat și nume, asta mă apropie și mai mult de ele. Și povestea lor, este și povestea mea, povestea vieții mele.


Este o poveste despre bucuria descoperită în lucrurile simple ale vieții. O plimbare în parc, un film de desene cu băiatul meu, marea, chiar dacă cu cortul. Cafeaua la ibric și înghețata vafă. La 34 de ani am înțeles că îmi doresc să am mai mult timp pentru mine și pentru familie și că sunt dispusă să renunț la salariul mare pe care îl aveam pentru asta și să încep o afacere a mea.


Povestea este și despre încredere, optimism și libertatea de a alege. Atunci când renunți să controlezi tot ce se va întâmpla și te lași purtat de valurile vieții nu prea șii unde vei ajunge. Nici eu nu știu. Și nu îmi rămâne decât să trăiesc fiecare clipă în parte. Dacă mă uit înapoi, mi-e dor de colegi, de călătorii și de colcțiile de încăltăminte. Dacă mă uit înainte, nu văd nimic, n-am nici cel mai mic indiciu. Acum, în clipa ceasta, este momentul să îmi trăiesc viața, acum pot să schimb ceva și să mă bucur. Sunt atăt de recunoscătoare pentru momentul acesta, fiecare moment.


Povestea este și despre lucrurile care durează. Viața mea a fost plină de schimbări și toate au lăsat amprenta lor. Așa am ajuns aici, mai frumoasă, mai încrezătoare. Am o prietenă însă care este lângă mine de 22 de ani. Ea știe fiecare secret, fiecare amintire, fiecare bucurie și fiecare tristețe. De fiecare dată când mă gândesc la ea sunt recunoscătoare că face parte din viața mea și asta mă face să zâmbesc.