#adunaamintiri

Încet, încet încep să îmi revin după toată agitația din ultimele săptămâni. Nu mi-aș fi imaginat niciodată cât timp și energie costă organizarea unei lasări, așa, de mică anvergură.

Am avut noroc însă, ca în ultima vreme, de oameni extraordinari în jurul meu, care m-au învățat ce să fac și când să fac. Ce să nu fac, foarte important.

Încep cu mulțumirile acum:

Pentru că nu prea găsesc cuvinte cum să descriu aceste două doamne extraordinare, le  voi numi doar: Alina (te iubesc pentru că ești o femeie extraordinară) și Ela (cea mai luminoasă și senină doamnă pe care am cunoscut-o în ultima vreme). Am fost un pic ca îngerii lui Charlie, ne-am unit toate trei puterile, ne-am susținut și completat. Vă puuuup încă o dată pe acceastă cale.

Mirela, Cerina și Norbert, pentru că m-ați primit cu atâta căldură în cercul vostru și m-ați ascultat și mi-ați răspuns cu răbdare la toate solicitările, mai mult sau puțin coerente…

Rox, vocea brandului nostru, pentru că acceptă de fiecare dată să ne dăruiască o parte din energia ei cea faină. Mă bucur așa de mult când ne vedem.

Draga mea Roxana,  de la Amelie Suri, care m-a susținut din prima clipă cu antreprenoriatul și la acest eveniment cu rochia roșie în care m-am simțit extraordinar. Sunt fericită că tu și Amelie ați intrat în viața mea!

Tuturor celor care ați venit sau nu ați putut ajunge dar mi-ați trimis dragostea voastră, începând cu prietenii mei și incheind cu familia, care toți mă susțin în această nebunie a mea de a intra în lumea antreprenoriatului, renunțând la siguranța și comfortul unui salariu bun, decizie pe care nu o înțeleg, nu o aprobă ți totuși găsesc resursele necesare să fie alături de mine.

Last but not least, cum se zice, tuturor celor care mi-ați oferit o parte din timpul voastru, din sufletul vostru, din căldura și din energia voastră. Fiecare zâmbet, încurajare, felicitare, întrebare m-au întărit în convingerea că deși am ales să pornesc pe un drum greu, voi primi energia și resursele necesare să merg mai departe. Sunteți minunați.

Eu nu îmi amintesc prea multe lucruri de la eveniment, au fost emoții prea intense. Dacă doriți, puteți să îmi povesiți, mi-ar face plăcere să aud cu ce ați rămas. Eu am rămas cu un mare sentiment de căldură, un zâmbet larg și multă recunoștință.

Este incredibil în ce direcție o poate lua viața noastră dacă renunțăm să controlăm direcția!!!