Școala altfel: Meșteșugărit cu Smiles Bags

Jucărie cu poveste - imaginează și creează, este atelierul de creație și meșteșugărit susținut de Smiles Bags.

În cadrul atelierului copiii au posibilitatea să se conecteze cu natura lor empatică și să ajute un personaj de poveste să-și găsească un prieten, pe care ei înșiși îl construiesc și numesc. Vor crea cu mâinile lor, sub îndrumarea designerului Smiles Bags, o jucărie din piele.

”Băieții mei au fost încântați, au păstrat balenuțele separat de celelalte jucării și încă se joacă cu ele,” ne spune Alexandra, mama lui Matei, de 8 și  Teo de 6 ani.

Copiii vor asculta o poveste în care unul dintre personaje le cere ajutorul, astfel încât să fie conectați emoțional și dornici să creeze jucăria prietenă. Ei vor fi direct implicați în poveste și își vor dori să facă un bine.  La sfârșit vor găsi un nume jucăriei create, pe care îl vor completa pe certificatul de botez.

Jucăria va fi din două fețe de piele cu găuri pe margine, ele vor fi astfel pregătite încât ei să poată să lucreze cât mai mult independent.

Acele pe care le folosim la cusut sunt cu vârf bont, vom mai folosi lipici și vată, ca să umplem jucăria, scobitori și șervețele umede pentru ajutor. Vor avea instrucțiuni cu pictograme și text puțin, pentru a le fi mai ușor să urmărească fără să fie frustrați că rămân în urmă.Toate materialele vor fi puse la dispoziție de către Smiles Bags.

Atelierele sunt potrivite pentru săptămâna de școală altfel, pentru aniversări speciale în companii sau pur și simplu ca și o activitate inedită. Puteți vedea mai multe poze aici.

Prețul atelierului este diferit în funcție de grupa socială căreia se adresează, de aceea vă rog să mă contactați pentru a vă face o ofertă personalizată. Răspund cu plăcere la întrebări, sugestii sau comenzi!

Cu drag, Oana Văideanu tel. 0729039511