Crăciunul cu stres sau bucurie?

Mi-am dat seama că am ajuns să nu mă mai bucur de Crăciun, așa cum obișnuiam. A devenit o perioadă din ce în ce mai aglomerată la muncă, în trafic, acasă. Am liste de to douri și lucruri de bifat pe care le urmăresc cu perseverență. Nu e loc de pauză, de liniște, de ceai cald sau vin fiert. Trebuie să le fac pe toate, să fie Crăciunul perfect. Mai e doar un pic, pot să rezist. Mă voi odihni în vacanță, nu? Mă întristează acest lucru și încerc să mă opresc. La voi cum decurg lucrurile?
Palatul de lifestyle Noblesse m-a fascinat și inspirat din prima clipă. L-am cunoscut pe Silviu la un eveniment și m-a invitat la ei. M-am simțit imediat transpusă într-o lume de fascinantă, fiecare cameră cu povestea ei. Un spațiu magic unde poți să îți imaginezi că ești oricine și oriunde.

Pe mine și produsele noastre, ne veți găsi de pe 16-22.12 la Palatul Noblesse. Vom fi acolo să ne bucurăm de atmosfera de sărbători în spațiul acela minunat și plin de magie. Vă invit să treceți chiar dacă nu aveți planuri de cumpărături, este un loc foarte special.

Vă urez sărbători liniștite cu relaxare și bucurie!

Oana