Pure London - Oare cum va fi?

Am reușit să ajungem la fix, cu 10 minute înainte de deschidere. Standul este deja aranjat de ieri. Mai potrivim niște cutii căzute și strângem lucrurile ca totul să fie cât mai curat, simplu și minimalist, așa cum este și colecția noastră. Pentru următorul târg ne-am propus să pregătim un design al standului mai complex, cred că am fi putut transmite mai clar, vizual, povestea brandului nostru. Mă bazez însă pe calitățile mele de povestitor și dorința continuă de socializare.

Ne-am împrietenit cu toți expozanții din jur, Tony cu o afacere cu bijuterii produse în Kenya, gențile din Grecia marca Axel, bijuteriile pentru mirese, colegii noștri din Romania și draga de Vicky, persoana nosatră de legătură cu organizatorii care a venit să mă cunoască și să mă pupe. Toată lumea este prietenoasă și sociabilă.

Tony ne-a spus să nu ne facem griji dacă nu va veni prea multă lume de dimineață, pentru că mai toți stau la standurile de haine de la parter și urcă mai târziu pe la noi. Și mai ales că azi sunt mulți care vin doar să se uite, duminică fiind, nu profesioniști. Am primit cu ușurare sfaturile lui, pentru că mie îmi este imposibil să nu am așteptări și speranțe. Adică comenzi.

Și totuși chiar și știind aceste lucruri, stau la masă, am obosit de stat în picioare și aștept. Salut, zâmbesc, mă ridic repede dacă cineva pare să arate cel mai mic interes. Când ai o afacere mare, parcă uiți cum era la început iar când ești la început ți-e foarte greu să îți imaginezi cum va fi când vei fi mare.

Am încheiat ziua cu date de contact de la mai multe companii asiatice, care sunt interesate de accesorii și un pahar de vin la socializare cu ceilalți expozanți. Ne pregătim pentru mâine!